Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold
24.09.2024

Lancering af nyt forretningsben med butiksindretning

Vi vil være den komplette indretningspartner

I et komplekst marked stiger efterspørgslen på de simple løsninger, og det gælder også for butiksindretning. Derfor præsenterer vi nu et nyt sortiment af butiksindretning, der går hånd i hånd med vores mange køleløsninger. Ud over at hjælpe kunderne med at samle møbelkøbene ét sted tilbyder den nye indretning også selvbetjente betalingsløsninger, som øger fleksibiliteten for både forhandlere og forbrugere.

Som en af landets førende leverandører af køle-, fryse- og varmemøbler har vi i mange år leveret skræddersyede løsninger til landets små og mellemstore forretninger. Den erfaring er vi nu klar til at bygge videre på, og derfor lanceres et fleksibelt indretningssystem til mindre butikker.

– Vi vil gerne være en komplet indretningspartner for de små erhvervsdrivende. Det er således et naturligt skridt for os at udvide forretningen med endnu flere fleksible løsninger, siger Lars Jørgensen, administrerende direktør.

Med det nye forretningsben indtager vi dermed rollen som den eneste totalleverandør og -rådgiver inden for butiksindretning, og ifølge Lars Jørgensen taler det ind i markedstendenserne:

– Der er mange aktører på markedet for indretning, og det kan være svært at gennemskue hvilke møbler, der faktisk imødekommer butikkens og kundernes behov. Derfor har vi oplevet en stigende efterspørgsel på totalløsninger, der passer sammen og dermed forsimpler processen.

.

Fleksibel og inspirerende butiksindretning uden at sprænge budgettet

For at fastslå vores position som den komplette indretningspartner indeholder det nye indretningssystem alt det, en lille butik kunne have brug for. Det dækker bl.a. over tilpasningsdygtige reolsystemer i alle højder, bredder og farver.

– Ved at samle butiksindretningen ét sted gør vi det både enklere og billigere for vores kunder. Nu kan de selv sammensætte forskellige moduler, fortæller Lars Jørgensen.

Det kan lade sig gøre, fordi vi har indgået et samarbejde med retail-leverandøren Modern Expo, der har mere end 20 års erfaring med moderne butiksindretning. Med dem i ryggen kan vi endnu bedre hjælpe butikkerne med at opføre nyt eller bygge om, hvor vi fokuserer på at tilbyde komplette løsninger frem for enkeltvarer.

– Og så kan vi selvfølgelig også levere køleløsninger, der passer til. Vores mange års erfaring med netop disse har også givet os stor viden om, hvordan små erhvervsdrivende kan øge salget gennem bl.a. impulskøb. Derfor giver det nye sortiment os endnu flere muligheder for at inspirere til at optimere forretningen på nye måder.

.

Nye betalingsløsninger rykker forretningen tættere på slutkunderne

Ud over muligheden for at samle indretningen ét sted introducerer vi også nye og moderne betalingssystemer. Det skal nemlig ikke længere kun være de store butikker, der kan gøre brug af de effektive selvbetjente betalingsmoduler.

– Med et nye sortiment har vi åbnet for en række selvbetjeningsløsninger såsom selvbetjente kasser. Systemet kan integreres med kundernes eksisterende it-systemer, og så kan skærmene vendes og dermed bruges af både ekspedienter og handlende, forklarer indkøbschef John Karlsen.

Det giver nye muligheder for de mindre butikker, da det letter presset på bemandingen i åbningstiden. Og det er ikke den eneste fordel:

–  Vi er stolte over at kunne støtte op om de nære indkøbsmuligheder, der holder liv i lokalsamfundene, afslutter John Karlsen.

Få inspiration til selvbetjeningsløsninger her
.

Vi har gjort det nemt for vores kunder ved at tilbyde én samlet løsning.

John Karlsen
Indkøbschef

Vi har gjort det nemt for vores kunder ved at tilbyde én samlet løsning..

Moderne butiksindretning

Lad os hjælpe dig med den rette butiksindrening.

Ønsker du at høre mere om moderne butiksindrening samt få sparring til at finde en løsning, der er tilpasset din butik? Udfyld formularen her på siden, og en af vores specialister kontakter dig. 

Du er også altid velkommen til at give os et kald på telefon: 8750 3447 eller sende en mail til salg@vibocold.dk.

Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link