Luk
Din kurv
Tom kurv
Gå til indhold

Saladette

Leder du efter en holdbar og praktisk kold jomfru, er du landet det rette sted. Her hos Vibocold forhandler vi mange forskellige saladetter, så du kan helt sikkert også finde en til dine behov. Opbevar dine råvarer optimalt, og giv samtidig dig selv de bedste arbejdsbetingelser med et professionelt salatbord. Læs mere om saladetter her.

Nyttig information
Brug for hjælp?
Kontakt os på salg@vibocold.dk
Eller ring 87 50 34 47

Sorter efter:
Filter
  • {{label.text}}
    Læs mere
    {{product.productNumber}} Kommer snart Inaktiv Udgået

    {{product.displayName}}

    Vejl. udsalgspris: {{product.productInformativePrice}}
    {{product.productPrice}} ekskl. fragt, afgifter og moms
    Ring for pris
    Produktdatablad
    Sammenlign
  • Ingen produkter fundet!

Sammenlign ({{ comparedProducts.length}})
Vælg op til 3 produkter
{{ compareProduct.displayName }} {{ compareProduct.productPrice }}
Du kan maksimalt sammenligne 3 produkter ad gangen

Optimal opbevaring af dine råvarer

Med en kold jomfru har du dine råvarer lige ved hånden. Salatbordene kan naturligvis være udformet på flere forskellige måder, men det gælder altid, at der er et arbejdsbord, hvor du kan tilberede dine retter, opbevaringsplads under bordpladen og mindre beholdere til de råvarer, du bruger mest – også kaldet kantiner.

Saladetter kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men er især populære blandt caféer, sandwichbarer, pizzarestauranter og takeaway-steder – generelt alle, der er beskæftiget i HoReCa-branchen.

De små opbevaringsrum kan blandt andet bruges til salat, pålæg og diverse toppings, der skal bruges til alt lige fra burgere til rullekebab, bagels, pizza, måltidssalater og sandwich. Det gælder blot om at indrette HoReCa-saladetten, som det giver mening for dig og din forretning.

Ved arbejdsbordet kan du få retterne til at komme til live, og i skabene under bordet kan du opbevare ekstra råvarer, der nemt kan fyldes op i de små beholdere, efterhånden som de bliver tømt. Her kan du også opbevare de ingredienser, du ikke bruger så ofte og derfor ikke behøver at have lige ved hånden.

Optimal pladsudnyttelse med saladetter

En saladette er i og for sig den perfekte kombination af et kølebord til tilberedning af maden og en kantinekøler med integrerede rum til midlertidig opbevaring af madvarer under tilberedning. På den måde har du altid alle ingredienser til din madlavning lige ved hånden.

Ved at kombinere de to møbler i ét samlet kølemøbel til det professionelle køkken sparer I først og fremmest en betydelig mængde plads i tilberedningsområdet. Derudover er det naturligvis også den mest økonomiske løsning kun at skulle investere i én samlet løsning.

Her er det vigtigt at vide, at meningen med låget på selve kantinedelen ikke er, at man kan opbevare madvarer i saladettens top. Normalvist tager man madvarer ud fra enten køleskabet eller de kølede underskabe på saladetten, hvor de opbevares fødevaresikkert, når der ikke tilberedes mad – f.eks. uden for butikkens åbningstid. Er der rester tilbage, når arbejdsdagen er ovre, sættes disse i bordets isolerede rum nedenunder, hvis de da ikke blot smides ud.

Find det perfekte salatbord her

Hos Vibocold er vi specialister i temperaturregulerende inventar, herunder alt inden for gastromøbler. Du kan derfor også finde et godt udvalg af salatborde her hos os. Salatbordene kommer i forskellige mål, afhængigt af hvor meget plads du har brug for på både arbejdsbordet og til opbevaring. Uanset om du leder efter en mindre kold jomfru på under en meter, en mellemstor saladette på 120 cm eller en saladette på 150 cm eller derover, kan du finde en model, der passer ind i dit setup.

Som nævnt er der opbevaringsplads under en kold jomfru. Der er som regel tale om skabe, men søger du en saladette med hylder, kan du også finde sådan en. Desuden er der gode muligheder for at indrette opbevaringsrummene, som det giver mening for dig ved eksempelvis at udskifte og rykke på diverse hylder.

Rustfrit stål sikrer nem rengøring

De professionelle salatborde i vores sortiment har trådhylder, som er nemme at holde rene. Bordpladerne er ligeledes i rustfrit stål, så de nemt kan tørres af i løbet af arbejdsdagen og rengøres, når I lukker. De er designet efter gastronorm-mål, så eksisterende kantiner kan passe heri.

Den helt store fordel ved rustfrit stål er netop, at det er nemt at gøre rent. Når du arbejder med mad og friske råvarer, er det alfa og omega, at hygiejnen er høj, og derfor skal dit arbejdsbord også altid være rent. Når du arbejder ved et bord i rustfrit stål, kan du nemt holde din station ren og pæn, og der er ingen upraktiske sprækker og revner, der kan gemme sig snavs og madrester i.

Når du køber din HoReCa-saladette hos os, kan du altså være sikker på at få en solid, professionel løsning. Er du i tvivl om, hvilken konkret løsning du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 87 50 34 47, eller send en mail til salg@vibocold.dk. Så skal vi nok besvare alle dine spørgsmål eller hjælpe dig med at vælge den rette saladette.

Luk
Filtrér
Luk
Log ind

Hvis du ikke allerede er kunde hos os, kan du oprette dig som kunde, ved at trykke på dette link